Консалтинг у менеджменті: практичні рішення для бізнесу - Карпюк, Сергій Васильович; Аксьонова, Оксана Валеріївна; Горбачова, Ірина Володимирівна; Солтис, Олена Володимирівна (My University, 2026)
Перехід економіки нашої держави до ринкових відносин зумовив значні зміни, які пов’язані передусім зі сферою управління. Навчально-практичний посібник містить матеріал щодо консалтингової діяльності у системі менеджменту, де стисло розкрито теорію, а також надано практичні поради для бізнесу. The transition of our country's economy to market relations has led to significant changes, which are primarily related to the field of management. The educational and practical manual contains material on consulting activities in the management system, which briefly explains the theory and provides practical advice for business.
Keywords: консалтинг; consulting; менеджмент; management; управління бізнесом; business management