Проблеми правового регулювання дотримання інформаційних прав у мережі Інтернет - Курко, Микола Несторович; Сопілко, Ірина Миколаївна (My University, 2016)
З появою та розвитком Інтернету як специфічної мережі виникла нова група прав, пов'язаних з їх використанням в Інтернеті, так звані інформаційні права. Відповідно, нова категорія все ще потребує як наукового обґрунтування, так і правового регулювання цих прав та закріплення відповідних правовідносин. With the emergence and development of the Internet as a specific network, a new group of rights related to their use on the Internet, the so-called information rights, has emerged. Accordingly, the new category still requires both scientific justification and legal regulation of these rights and the consolidation of relevant legal relations.
Keywords: правове регулювання; legal regulation; інформаційні права; information rights; Інтернет; Internet