Співвідношення легітимності та стабільності публічної влади в сучасній державно-правовій науці - Кравченко, Тарас Аркадійович (My University, 2013)
Стабільність системи публічної влади слід тлумачити виключно як стабільність інституційних зв'язків, цілей та цінностей протягом усього державно-правового розвитку, тоді як самі еліти можуть змінювати одна одну, а отже, і пріоритети державної політики. The stability of the public power system should be interpreted exclusively as the stability of institutional ties, goals, and values ​​throughout the state and legal development, while the elites themselves can change each other, and therefore the priorities of state policy.
Keywords: публічна влада; public power; легітимність; legitimacy