Управління ефективністю стратегії цифрового бізнесу - Квасній, Любов Григорівна; Квасній, Зеновій Васильович; Грицко, Орися Михайлівна (My University, 2022)
Мета роботи полягає в обґрунтуванні доцільності управління ефективністю стратегії цифрового бізнесу компанії на основі ресурсного підходу та динамічних можливостей, включаючи людські можливості, спільну роботу, інновації та технічні можливості, що дозволяють стимулювати цифрову трансформацію. В статті досліджено концепції, пов’язані з цифровою трансформацією в бізнесі. The purpose of the paper is to substantiate the feasibility of managing the effectiveness of a company's digital business strategy based on a resource approach and dynamic capabilities, including human capabilities, collaboration, innovation, and technical capabilities, which allow stimulating digital transformation. The article explores concepts related to digital transformation in business.
Keywords: цифровий бізнес; digital business; цифрова трансформація; digital transformation; бізнес-стратегії; business strategies