Національна поліція України як суб’єкт запобігання кримінальним правопорушенням - Панфьоров, Павло Іванович (My University, 2024)
Дисертація є одним із перших в Україні комплексним монографічним дослідженням, в якому реалізовано підхід до формування кримінологічних засад запобігання кримінальним правопорушенням у діяльності Національної поліції України з визначенням шляхів розв’язання низки фундаментальних і прикладних проблем. У роботі сформовано низку нових кримінологічних положень, висновків і рекомендацій. The dissertation is one of the first comprehensive monographic studies in Ukraine, which implements an approach to the formation of criminological principles for the prevention of criminal offenses in the activities of the National Police of Ukraine with the determination of ways to solve a number of fundamental and applied problems. The work contains a number of new criminological provisions, conclusions and recommendations.
Keywords: спеціальність 12.00.08 «Кримінальне право та кримінологія; кримінально-виконавче право»; кримінологічна безпека; воєнний стан; кримінальне правопорушення; criminological security; martial law; criminal offense