Трансформаційні процеси в Україні в умовах війни - Сухий, Дмитро Володимирович (My University, 2024)
Метою даної статті є аналіз трансформаційних змін в Україні в умовах війни, що відбуваються в економічних, політичних та гуманітарних аспектах, таких як освіта, наука, культура і мистецтво, релігія. The purpose of this article is to analyze the transformational changes in Ukraine under war conditions, occurring in economic, political, and humanitarian aspects, such as education, science, culture and art, and religion.
Keywords: економічна політика; economic policy