Визначення інформації та її значення в сучасних умовах розвитку економіки Болгарії та України - Крстев, Александар (My University, 2010)
Досліджено інформаційні аспекти сучасної економіки Болгарії. The information aspects of the modern economy of Bulgaria are investigated.
Keywords: інформаційне забезпечення; information support; економіка Болгарії; economy of Bulgaria