Проблеми правового забезпечення інформаційної політики України в аспекті європейської інтеграції - Коваленко, Леся Михайлівна (My University, 2011)
Активний розвиток інформаційних відносин, що спостерігається протягом останніх кількох десятиліть у всьому світі, та розвиток нового типу суспільних відносин призвели до об'єктивної необхідності формування та активного генезису такої нової галузі права, як інформаційне право. The active development of information relations, observed over the past few decades throughout the world, and the development of a new type of social relations have led to an objective need for the formation and active genesis of such a new branch of law as information law.
Keywords: правове забезпечення; legal support; інформаційна політика; information policy; європейська інтеграція; European integration