Моніторинг ринку праці як складова системи державної діагностики попиту та пропозиції робочої сили - Палиця, Оксана Володимирівна (My University, 2010)
Розглянуто функції та роль моніторингу ринку праці в державному управлінні. The functions and role of labor market monitoring in public administration are considered.
Keywords: ринок праці; labor market; державне управління; state management