Формування основ місцевого самоврядування і перспективи їх розвитку в Україні - Баклагов, Юрій Борисович (My University, 2009)
Розглядаються питання розвитку й місцевого самоврядування в Україні, принципи й фактори його функціонування. The issues of development and local self-government in Ukraine, the principles and factors of its functioning are considered.
Keywords: місцеве самоврядування; local government; Україна; Ukraine