Громадянське суспільство: поняття, ознаки і принципи діяльності - Лезнер, Валерій Володимирович (My University, 2009)
Розглядаються питання історичної ґенези категорії цивільного суспільства, визначається роль цієї категорії в сучасному українському дискурсі. The issues of the historical genesis of the category of civil society are considered, and the role of this category in modern Ukrainian discourse is determined.
Keywords: суспільство; society; громадянське суспільство; цивільне суспільство; civil society