Методичний посібник щодо забезпечення практичної роботи слухачів курсу «Організація проведення спеціальних операцій» - Лисенко, Сергій Олексійович; Сервецький, Іван Васильович; Ровний, Віктор Васильович (My University, 2025)
Методичний посібник містить пояснювальну записку, навчально-тематичний план, програмний матеріал для самостійного вивчення дисципліни, запитання для самоперевірки знань з дисципліни, теми рефератів, список рекомендованої літератури. The methodological manual contains an explanatory note, a curriculum plan, program material for independent study of the discipline, questions for self-testing knowledge of the discipline, essay topics, and a list of recommended literature.
Keywords: спеціальні операції; special operations; національна безпека; national security