Бізнес-план як один з невід'ємних компонентів функціонування підприємства - Штефан, Людмила Володимирівна; Кошелєва, Вікторія Сергіївна (My University, 2007)
Розглянуто питання необхідності розробки бізнес-планів для нормального функціонування підприємства в умовах ринкової економіки. Проаналізовано вимоги до складання бізнес-планів та запропоновано заходи щодо поглиблення підготовки майбутніх спеціалістів економічних спеціальностей у напрямку бізнес-планування. The issue of the need to develop business plans for the normal functioning of an enterprise in a market economy is considered. The requirements for drawing up business plans are analyzed and measures are proposed to deepen the training of future specialists in economic specialties in the direction of business planning.
Keywords: бізнес-план; business plan; підготовка фахівців; training of specialists