Методологія створення регіональних кластерів та оцінювання їх ефективності - Кулик, Р. О. (My University, 2008)
У статті розроблено методологію визначення можливості існування певного регіонального кластера та його створення в Полтавській області як інструменту активної економічної політики в умовах відкритого ринку. The article develops a methodology for determining the possibility of the existence of a certain regional cluster and its creation in the Poltava region as an instrument of active economic policy in an open market environment.
Keywords: регіональний кластер; regional cluster; Полтавський регіон; Poltava region; економічна політика; economic policy