Теоретичні основи розподілу і перекладання податків - Янгалічев, Руслан Нурулович (My University, 2008)
У статті розглянуто найважливіші теорії перекладання податкового навантаження та основні досягнення фінансової науки, пов'язаних з проблемою розподілу податкового навантаження. The article examines the most important theories of tax burden shifting and the main achievements of financial science related to the problem of tax burden distribution.
Keywords: податки; taxes; податкове навантаження; tax burden