Забезпечення фінансової стійкості підприємства в системі стратегічного управління бізнесом - Лелик, Любов Іванівна; Міга, Володимир Казимирович; Боровець, Іван І. (My University, 2025)
У статті досліджується фінансова стійкість як важливий інструмент стратегічного управління підприємством, який забезпечує конкурентоспроможність, інвестиційну привабливість та впливає на фінансову безпеку. Наголошується на тому, що фінансова стійкість – це одна з найголовніших характеристик фінансового стану підприємства. The article examines financial stability as an important tool of strategic management of an enterprise, which ensures competitiveness, investment attractiveness and affects financial security. It is emphasized that financial stability is one of the most important characteristics of the financial condition of an enterprise.
Keywords: фінансова стійкість; financial stability; стратегічне управління; strategic management; конкурентоспроможність; competitiveness