Сутність політичної стабільності: індикатори і функції - Крап, Андрій Павлович (My University, 2006)
Проаналізовано сутність політичної стабільності, визначено показники вимірювання політичної стабільності, її соціальні функції та можливості формування політичної стабільності. The essence of political stability is analyzed, indicators of measuring political stability, its social functions, and possibilities for forming political stability are determined.
Keywords: політична стабільність; political stability; політична наука; political science