Управлінський механізм забезпечення взаємодії держави та бізнесу в умовах невизначеності - Сопроненков, Ігор Григорович; Щуренко, Сергій Олександрович (My University, 2024)
У статті висвітлено управлінський механізм забезпечення взаємодії між державою та бізнесом в умовах невизначеності. The article highlights the management mechanism for ensuring interaction between the state and business in conditions of uncertainty.
Keywords: воєнний стан; martial law; підприємництво; entrepreneurship; органи державної влади; government authorities