Державно-громадська комунікація: становлення та розвиток в Україні - Жукова, Ірина Віталіївна (My University, 2021)
У дисертації здійснено логіко-системний аналіз становлення і розвитку державно-громадської комунікації як об’єкту наукового дослідження в Україні. Визначено особливості використання методології дослідження державно-громадської комунікації та принципи становлення її структури. Обґрунтовано періоди до реалізації та моніторингу державно-громадської комунікації, кожний з яких характеризувався відповідними тенденціями та ознаками. Обґрунтовано історичні передумови становлення інституалізації державно-громадської комунікації. Досліджено низку факторів щодо якості інформаційно-комунікаційних зв’язків між окремими суб’єктами державного управління, що впливають на загальну систематичну структуру всієї організації державного управління. The dissertation provides a logical and systematic analysis of the formation and development of state-civil communication as an object of scientific research in Ukraine. The peculiarities of using the methodology of the study of state-civil communication and the principles of the formation of its structure are determined. The period for implementation and monitoring of state-civil communication, each of which was characterized by the relevant tendencies and features, was substantiated. The historical preconditions of formation of institutionalization of state-civil communication are substantiated. A number of factors concerning the quality of information and communication relations between individual subjects of public administration, which influence the overall systematic structure of the entire organization of public administration, are investigated.
Keywords: спеціальність 25.00.01 «Теорія та історія державного управління»; державно-громадська комунікація; соціальна реклама; кібербезпека; державне управління; state-civil communication; social advertising; cybersecurity; public administration