Поняття фінансових ресурсів в аналізі джерел формування капіталу підприємств - Мамченко, Микола Миколайович (My University, 2011)
Аналізуються основні теоретико-методологічні підходи в сучасній економічній науці щодо тлумачення змісту поняття фінансових ресурсів в аспекті вивчення процесу формування і використання капіталу підприємств. The main theoretical and methodological approaches in modern economic science regarding the interpretation of the content of the concept of financial resources in terms of studying the process of formation and use of capital of enterprises are analyzed.
Keywords: фінансові ресурси; financial resources; капітал підприємства; enterprise capital