Тенденції розвитку механізмів управління в діяльності страхових компаній України - Бігдаш, Володимир Дмитрович (My University, 2013)
Проаналізовано сутність управління діяльністю страхової компанії, визначено місце управління ризиками в системі управління страхової компанії, окреслено основні напрями розвитку його механізмів у діяльності страхових компаній України. The essence of managing the activities of an insurance company is analyzed, the place of risk management in the management system of an insurance company is determined, and the main directions of development of its mechanisms in the activities of insurance companies in Ukraine are outlined.
Keywords: страхова компанія; insurance company; управління ризиками; risk management; страховий ринок; insurance market