Використання соціальних медіа в стратегічних комунікаціях для забезпечення національної безпеки України - Мойсіяха, Андрій Валентинович (My University, 2023)
Метою дослідження є аналіз ролі соціальних медіа в комунікаційних стратегіях органів державної влади, спрямованих на зміцнення національної безпеки України. Дослідження присвячене вивченню ролі соціальних медіа у стратегічних комунікаціях з метою забезпечення національної безпеки. The purpose of the research is to analyze the role of social media in the communication strategies of state authorities aimed at strengthening the national security of Ukraine. The study is devoted to examining the role of social media in strategic communications for the purpose of ensuring national security.
Keywords: соціальні медіа; social media; стратегічні комунікації; strategic communications; національна безпека; national security