Інформація прокуратури: питання правової природи, класифікації та реалізації повноважень по роботі з інформацією - Гайдай, Сергій Григорович (My University, 2018)
Розглянуто теоретичне обґрунтування інформаційного забезпечення напрямків роботи прокурора прокуратури України шляхом визначення правової природи, ролі, джерел отримання інформації в процесуальній та управлінській діяльності прокурора, а також особливостей впливу об'єктів інформаційних відносин на результати прокурорської діяльності. Запропоновано пропозиції щодо вдосконалення процедури поводження з «прокурорською» інформацією в законодавстві про систему прокурорської діяльності. The theoretical justification of the information support of the areas of work of the prosecutor of the prosecutor's office of Ukraine is considered by determining the legal nature, role, sources of obtaining information in the procedural and managerial activities of the prosecutor, as well as the features of the influence of objects of information relations on the results of prosecutorial activity. Proposals are made to improve the procedure for dealing with "prosecutorial" information in the legislation on the system of prosecutorial activity.
Keywords: інформаційне забезпечення; information support; органи прокуратури; prosecutor's office