Роль механізму "єдиного вікна" у забезпеченні спрощення процедур міжнародної торгівлі - Романенко, Андрій Миколайович (My University, 2014)
Розглянуто переваги механізму «єдиного вікна» як важливого елемента спрощення процедур міжнародної торгівлі, а також процедуру та загальні аспекти його практичної реалізації. Обґрунтовано необхідність вжиття відповідних заходів на внутрішньодержавному рівні. The advantages of the “single window” mechanism as an important element of simplifying international trade procedures are considered, as well as the procedure and general aspects of its practical implementation. The need to take appropriate measures at the domestic level is justified.
Keywords: міжнародна торгівля; international trade; механізм єдиного вікна; single window mechanism