Концепція оптимізації адміністративно-правового регулювання відносин у сфері електроенергетики в умовах євроінтеграції України - Миколаєць, Дмитро Анатолійович (My University, 2023)
Дисертацію присвячено дослідженню концепції оптимізації адміністративно-правового регулювання відносин у сфері електроенергетики в умовах євроінтеграції України. У роботі здійснено дослідження теоретико-правових основ адміністративно-правового регулювання відносин у сфері електроенергетики в умовах євроінтеграції України. Здійснено аналіз механізму адміністративно-правового регулювання відносин у сфері електроенергетики в умовах євроінтеграції України. Встановлено завдання, функції, принципи та гарантії адміністративно-правового регулювання відносин у сфері електроенергетики в умовах євроінтеграції України. Сформульовано теоретичні та практичні проблеми адміністративно-правового регулювання відносин у сфері електроенергетики в умовах євроінтеграції України. Приділено увагу концептуальним засадам удосконалення адміністративно-правового регулювання відносин у сфері електроенергетики в умовах євроінтеграції України. The dissertation is devoted to the research of the concept of optimization of administrative and legal regulation of relations in the field of electric power in the conditions of European integration of Ukraine. The research of theoretical and legal bases of administrative and legal regulation of relations in the field of electric power in the conditions of European integration of Ukraine is carried out in the work. The mechanism of administrative and legal regulation of relations in the field of electric power in the conditions of European integration of Ukraine is investigated. The tasks, functions, principles and guarantees of administrative and legal regulation of relations in the field of electricity in the context of Ukraine's European integration have been established. Theoretical and practical problems of administrative and legal regulation of relations in the field of electricity in the context of Ukraine's European integration are highlighted. Attention is paid to the conceptual principles of improving the administrative and legal regulation of relations in the field of electricity in the context of Ukraine's European integration.
Keywords: спеціальність 12.00.07 «Адміністративне право і процес; фінансове право; інформаційне право»; електроенергетика; адміністративно-правове регулювання; суспільні відносини; electric power industry; administrative and legal regulation; public relations