Методичні підходи до оцінки рівня збалансованості попиту і пропозиції на ринку праці фахівців з вищою освітою в зарубіжних країнах - Карбовська, Любов Олександрівна (My University, 2014)
Проаналізовано та узагальнено досвід зарубіжних країн щодо форм, методів та інструментів державного регулювання попиту та пропозиції на ринку праці фахівців з вищою освітою з метою його адаптації та використання в Україні. The experience of foreign countries regarding forms, methods and instruments of state regulation of supply and demand in the labor market of specialists with higher education is analyzed and generalized with the aim of its adaptation and use in Ukraine.
Keywords: ринок праці; labor market; попит; demand; фахівці з вищою освітою; specialists with higher education