Тенденції розвитку інноваційних технологій банківського обслуговування - Мельников, Артем Едуардович (My University, 2011)
Однією зі складових ефективного впровадження інноваційної моделі розвитку економіки України виступає активізація інноваційної діяльності у сфері банківської діяльності. One of the components of the effective implementation of the innovative model of economic development in Ukraine is the activation of innovative activities in the banking sector.
Keywords: інноваційні технології; innovative technologies; банківське обслуговування; banking service