Національні інтереси України та їх пріоритети в умовах глобалізованого світу: небезпека та загрози - Медвідь, Федір Михайлович; Буга, Роман Іванович (My University, 2010)
Розглянуто сутність національних інтересів України та їх пріоритети в умовах глобалізованого світу. Запропоновано авторське розуміння національних інтересів України. Проаналізовано небезпеки та загрози пріоритетним національним інтересам України. The essence of Ukraine's national interests and their priorities in the conditions of a globalized world are considered. The author's understanding of Ukraine's national interests is proposed. The dangers and threats to Ukraine's priority national interests are analyzed.
Keywords: національні інтереси; national interests; Україна; Ukraine; глобалізація; globalization