Модель антикризового управління недержавним вищим навчальним закладом - Кобзєва, Олена Вікторівна; Матюхін, Валентин Олександрович (My University, 2011)
Розглядається класифікація основних причин кризи та наведено аналіз характеристик кризи ВНЗ, а також особливості захисної і наступальної тактики. Описані механізми стратегії антикризового управління та оцінка його ефективності. The classification of the main causes of the crisis is considered and the characteristics of the crisis in higher education institutions are analyzed, as well as the features of defensive and offensive tactics. The mechanisms of the anti-crisis management strategy and the assessment of its effectiveness are described.
Keywords: антикризове управління; crisis management; недержавний навчальний заклад; private educational institution