Адміністративне право України: воєнний режим, відповідальність, територіальна цілісність - Лісовський, Петро Миколайович; Бортник, Валентин Анатолійович; Лісовська, Юлія Петрівна; Різенко, Олена Володимирівна (My University, 2024)
Висвітлено актуальні питання адміністративного права України. Розкрито адміністративно-правове забезпечення управління персоналом під час воєнного стану в Україні. Розглянуто законодавчі зміни в адміністративно-правовому полі повоєнної України. Окреме відповідальне місце в адміністративному праві України посідає нова концептуальна модель кіберконтррозвідувальної діяльності у воєнному режимі. Акцентовано вияв прихованих колаборантних злочинів під час повномасштабного вторгнення росії на територію України. Стверджено та прогнозовано територіальну цілісність України у перемозі над путінсько-російською агресією. The current issues of administrative law of Ukraine are highlighted. The administrative and legal support of personnel management during martial law in Ukraine is revealed. Legislative changes in the administrative and legal field of post-war Ukraine are considered. A separate responsible place in the administrative law of Ukraine is occupied by the new conceptual model of cyber counterintelligence activity in wartime. The detection of hidden collaborative crimes during the full-scale Russian invasion of the territory of Ukraine is emphasized. The territorial integrity of Ukraine in the victory over Putin-Russian aggression is affirmed and predicted.
Keywords: адміністративне право; administrative law; управління персоналом; personnel management; воєнний стан; martial law