Передумови формування та генезис адміністративно-правового забезпечення екологічної безпеки в Чорнобильській зоні відчуження - Кожем’яка, Ігор Володимирович (My University, 2016)
Розглянуто питання формування та генезису адміністративно-правового забезпечення екологічної безпеки в зоні відчуження Чорнобильської АЕС. The issues of formation and genesis of administrative and legal support for environmental safety in the Chernobyl NPP exclusion zone are considered.
Keywords: адміністративно-правове забезпечення; administrative and legal support; екологічна безпека; environmental safety; Чорнобильська зона; Chernobyl zone