Розбудова системи організаційного навчання у закладі вищої освіти - Семенець-Орлова, Інна Андріївна; Храпатий, Сергій Вікторович (My University, 2021)
У статті проаналізовано сутність концепції організаційного розвитку,здійснено екстраполяцію основних її категорій у галузь вітчизняної вищої освіти. Через призму функціонального навантаження компонентів організаційного розвитку у реалізації стратегічних планів розвитку закладів вищої освіти визначено основні інструменти практичної реалізації концепції організаційного розвитку, що можуть бути використані у системі управління сучасним університетом. The article is dedicated to conceptualization of organizational development in the sphere of Ukrainian higher education. Through the prism of functions of the structures of rganizational development the authors have detected main tools of organizational development that can be used in the management of modern universities.
Keywords: організаційне навчання; organizational learning; освітні зміни; educational change; заклад вищої освіти; institution of higher education