Теоретико-методологічні засади та специфіка наукового обґрунтування феномену “місцеве самоврядування” в контексті питань державного управління - Каракасіді, Олена Федорівна (My University, 2017)
У фокусі уваги є те, що найчіткіше, найоб’ємніше наукове обґрунтування поняття “місцеве самоврядування” надає можливість кращого розуміння його сутності в процесі практичної організації та здійснення державного управління. The focus of attention is that the clearest, most comprehensive scientific justification of the concept of "local self-government" provides an opportunity to better understand its essence in the process of practical organization and implementation of public administration.
Keywords: місцеве самоврядування; local government; самоврядування; municipality; державне управління; public administration