Аналіз можливостей проведення тестового контролю у студентів-лінгвістів при вивченні німецької мови як другої іноземної - Гончаренко, Євгенія Юріївна (My University, 2011)
Проведення тестового контролю при вивченні німецької мови як другої спеціальності на основі першої англійської має свою проблематику, у який заслуговує на увагу дослідження співвідношення цих мовних систем. Під час дослідження виявлено та науково обґрунтовано шляхи оптимізації викладання другої іноземної мови та узагальнено власний досвід автора, який може бути цікавим для викладачів початківців у їх пошуку та вдосконаленні методик викладання, проведенні тестових та контрольних робіт, у становленні власного творчого стилю викладання. Conducting test control when studying German as a second specialty on the basis of the first English has its own problems, in which the study of the correlation of these language systems deserves attention. During the study, ways of optimizing teaching a second foreign language were identified and scientifically substantiated and the author's own experience was summarized, which may be interesting for novice teachers in their search and improvement of teaching methods, conducting test and control work, and in the formation of their own creative teaching style.
Keywords: тестовий контроль; test control; німецька мова; German language; студенти-лінгвісти; linguist students