Навчально-методичні вказівки щодо розробки святкової листівки з дисципліни «Синтез мистецтв у дизайні» - Ільницька, Любов Віталіївна (My University, 2025)
Навчально-методична робота фахового мистецького спрямування спеціалізованої підготовки «Графічний дизайн» з урахуванням постійного динамічного розвитку дизайнерської діяльності наразі потребує практичних настанов реалістичного наповнення прикладного призначення. Таким чином, представлені методичні вказівки підсумовують власний педагогічний шлях апробації конкретного здійснення вкрай складного комплексного підходу до професійного входження у площину синтезу мистецтв зі стратегіями компетентнісного бачення реалізації навчально-тематичного завдання – розробки святкової листівки. Educational and methodological work of the professional artistic direction of specialized training «Graphic Design», taking into account the constant dynamic development of design activity, currently requires practical guidelines with realistic content for applied purposes. Thus, the presented methodological guidelines summarize our own pedagogical path of testing the specific implementation of an extremely complex integrated approach to professional entry into the plane of synthesis of arts with strategies of a competency vision of implementing an educational and thematic task – developing a holiday card.
Keywords: дизайн; святкова листівка; design; holiday card