Засоби державного стимулювання зовнішньоекономічної діяльності - Будяков, Микола Олександрович (My University, 2010)
На основі сучасної економічної теорії вказані оптимальні методи та засоби стимулювання зовнішньоекономічної діяльності в Україні. Based on modern economic theory, optimal methods and means of stimulating foreign economic activity in Ukraine are indicated.
Keywords: стимулювання; stimulation; зовнішньоекономічна діяльність; foreign economic activity