Проблеми забезпечення безпеки ігрового бізнесу в Україні - Щепкіна, Софія Петрівна (My University, 2007)
У процесі формування ринкової економіки в Україні склалася сприятлива ситуація для проникнення кримінальних елементів в ігровий бізнес як одну з найприбутковіших сфер діяльності. Це зумовлює необхідність створення гральними закладами власних структур безпеки, основною метою яких має бути забезпечення захисту конфіденційної інформації та фізичної безпеки суб'єктів господарювання. Визначено аспекти охоронної діяльності, які можуть бути охоплені власними службами безпеки грального закладу, а також описано концептуальні принципи безпеки бізнесу та комплексні методи її досягнення. In the process of forming a market economy in Ukraine, a favorable situation has developed for the penetration of criminal elements into the gaming business as one of the most profitable areas of activity. This necessitates the creation of gambling establishments' own security structures, the main purpose of which should be to ensure the protection of confidential information and the physical security of business entities. The aspects of security activities that can be covered by the gambling establishment's own security services are identified, and the conceptual principles of business security and comprehensive methods for achieving it are described.
Keywords: ігровий бізнес; gaming business; безпека бізнесу; business security