Сучасна медицина, фармація та психологічне здоров'я. Вип. 3 (17) - Міжрегіональна Академія управління персоналом (My University, 2024)
Журнал «Сучасна медицина, фармація та психологічне здоров’я» є науковим рецензованим медичним виданням, в якому здійснюється публікація матеріалів науковців різних рівнів у вигляді наукових статей з метою їх поширення як серед вітчизняних дослідників, так і за кордоном. The journal "Modern Medicine, Pharmacy and Psychological Health" is a scientific peer-reviewed medical publication that publishes materials by scientists of various levels in the form of scientific articles with the aim of distributing them both among domestic researchers and abroad.