Концептуальні засади організації і пошуки шляхів вдосконалення державного управління охороною здоров'я в сучасній Україні - Мороз, Микола Іванович (My University, 2012)
Розглянуто основні принципи вдосконалення управління громадським здоров'ям у сучасній Україні відповідно до національного та світового досвіду. The main principles of improving public health management in modern Ukraine are considered in accordance with national and world experience.
Keywords: державне управління; state management; охорона здоров’я; health protection