Економічне обґрунтування управлінських рішень, пов’язаних із системою кадрового менеджменту транспортного підприємства - Солопенко, Ростислав Іванович; Солопенко, Ростислав Ростиславович (My University, 2006)
Порушуються питання економічного обґрунтування управлінських рішень, пов’язаних із системою кадрового менеджменту транспортного підприємства,розглядаються методи економічного обґрунтування управлінських рішень з використанням економіко-математичного моделювання та їх реалізація в автоматизованій системі управління “Кадри”. The issues of economic justification of management decisions related to the personnel management system of a transport enterprise are raised, methods of economic justification of management decisions using economic-mathematical modeling and their implementation in the automated management system “Human Resources” are considered.
Keywords: управлінські рішення; management decisions; кадровий менеджмент; personnel management