Голодомор 1932-1933 років в Україні: причини, соціально-психологічні та демографічні наслідки, правова оцінка: до 75-х роковин Голодомору. Вип. 3 - Хмельницький інститут ПрАТ «ВНЗ «МАУП» (My University, 2009)
Збірник наукових праць містить матеріали VII Регіональної науково-теоретичної конференції: “Голодомор 1932-1933 років в Україні: причини, соціально-психологічні та демографічні наслідки, правова оцінка” (до 75-х роковин Голодомору), яка відбулася 20 листопада 2008 року у м. Хмельницькому на базі Хмельницького інституту МАУП. The collection of scientific papers contains materials from the VII Regional Scientific and Theoretical Conference: “The Holodomor of 1932-1933 in Ukraine: Causes, Socio-Psychological and Demographic Consequences, Legal Assessment” (to the 75th Anniversary of the Holodomor), which took place on November 20, 2008 in Khmelnytskyi at the Khmelnytskyi Institute of the IAPM.