Господарсько-правовий механізм захисту прав інтелектуальної власності - Картавцева, Юлія Валеріївна (My University, 2017)
Обґрунтовано, що створення ефективної системи захисту прав суб'єктів господарювання інтелектуальної власності сприятиме зміцненню інноваційної моделі розвитку України. Введено поняття «економіко-правовий механізм захисту прав інтелектуальної власності», його структурування та характеристику складових. It is substantiated that the creation of an effective system for protecting the rights of business entities of intellectual property will contribute to strengthening the innovative model of development of Ukraine. The concept of “economic and legal mechanism for protecting intellectual property rights”, its structuring and characteristics of components are introduced.
Keywords: захист прав; protection of rights; інтелектуальна власність; intellectual property