Наскрізна програма і методичні поради щодо проходження навчальної, виробничої, переддипломної та виробничої і переддипломної практики для здобувачів вищої освіти спеціальності 291 Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії - Палій, Світлана Анатоліївна (My University, 2024)
Наскрізна програма проведення практики включає: організаційно-правові та організаційно-методологічні засади проходження практики; порядок оформлення матеріалів звітів, програму навчальної, виробничої, переддипломної, виробничої і переддипломної практики, технічні вимоги до оформлення звіту. The comprehensive internship program includes: organizational, legal and organizational and methodological principles of internship; the procedure for preparing report materials, the program of educational, industrial, pre-diploma, industrial and pre-diploma internship, and technical requirements for preparing a report.
Keywords: кафедра міжнародних відносин