Особливості використання основних підходів державного управління до професійного та аматорського мистецтв - Лебєдєва, Надія Анатоліївна (My University, 2018)
Охарактеризовано особливості використання основних підходів державного управління до професійного та аматорського мистецтва. Встановлено, що державі вкрай необхідно забезпечувати сприяння розвитку мистецтва в усіх сферах його прояву. Рекомендовано використання індикативного підходу в управлінні професійним та аматорським мистецтвом.The features of the use of the main approaches of state administration to professional and amateur arts are characterized. It is established that it is extremely necessary for the state to ensure the promotion of artistic development in all areas of its manifestation. The use of an indicative approach in the management of professional and amateur arts is recommended.
Keywords: державне управління; public administration; професійне мистецтво; professional art; аматорське мистецтво; amateur art