Доступ до публічної інформації в Україні у контексті Конвенції Ради Європи про доступ до офіційних документів - Олексіюк, Тетяна Миколаївна (My University, 2023)
Дисертацію присвячено науковому аналізу правового регулювання доступу до публічної інформації в Україні, у контексті стандартів Конвенції Ради Європи про доступ до офіційних документів. Одержані у процесі дослідження наукові результати дають підстави для висновків, які мають як теоретичне, так і практичне значення. The study is devoted to the scientific analysis of the legislation of access to public information in Ukraine, in the context of the standards of the Council of Europe Convention on Access to Official Documents. The scientific findings obtained within the research provide proof for conclusions of both theoretical and practical implications.
Keywords: публічна інформація; public information; Конвенція Ради Європи; Council of Europe Convention; спеціальність 12.00.07 «Адміністративне право і процес; фінансове право; інформаційне право»