Організаційно-управлінська модель забезпечення адаптації молодих працівників СБУ до умов професійної діяльності - Василевський, Андрій Миколайович (My University, 2014)
Розглядається проблема забезпечення адаптації молодих працівників до умов професійної діяльності в органах Служби безпеки України. The problem of ensuring the adaptation of young employees to the conditions of professional activity in the bodies of the Security Service of Ukraine is considered.
Keywords: професійна адаптація; professional adaptation; Служба безпеки України; Security services of Ukraine