Еволюція інституту суспільного телебачення і радіомовлення у Польщі, перспектива майбутніх трансформацій - Іванов, Денис Валерійович (My University, 2016)
Проаналізована політико-правова база нещодавніх змін у польському законодавстві щодо функціонування суспільного мовлення дає підстави для моделювання можливих наслідків цих рішень. The analyzed political and legal framework of recent changes in Polish legislation regarding the functioning of public broadcasting provides grounds for modeling the possible consequences of these decisions.
Keywords: суспільне телерадіомовлення; public television and radio broadcasting; Польща; Poland