Транспортна безпека в Україні як складова державної політики у сфері національної безпеки - Чабанов, Андрій Михайлович (My University, 2025)
У дисертації здійснено теоретичне узагальнення, розроблено наукові положення та отримано наукові результати, що в сукупності сприяють вирішенню наукового завдання в межах публічного управління та адміністрування. Це завдання полягає у дослідженні теоретико-методологічних засад транспортної безпеки в Україні як складової державної політики в контексті національної безпеки, а також у формулюванні практичних рекомендацій для удосконалення цієї сфери суспільних відносин. The dissertation provides a theoretical generalization, develops scientific propositions, and obtains scientific results that collectively contribute to solving a scientific task within the framework of public management and administration. This task consists in studying the theoretical and methodological foundations of transport safety in Ukraine as a component of state policy in the context of national security, as well as in formulating practical recommendations for improving this area of ​​public relations.
Keywords: державна політика; транспортна галузь; національна безпека; public policy; transport industry; national security