Політичні чинники регулювання вітчизняного бізнесу в умовах нестабільності - Чайка, Наталія Григорівна; Дмитренко, Ольга Василівна (My University, 2015)
Розглянуто питання розвитку вітчизняного бізнесу в умовах глобальної нестабільності. Проаналізовано значення процесів децентралізації та діяльності органів державного управління різних рівнів у подоланні деструктивних тенденцій розвитку українського суспільства на сучасному етапі. Визначено особливості зовнішньо- та внутрішньополітичних чинників у регулюванні економічної ситуації в Україні. The issues of domestic business development in the context of global instability are considered. The significance of decentralization processes and the activities of state administration bodies at various levels in overcoming destructive trends in the development of Ukrainian society at the present stage are analyzed. The peculiarities of foreign and domestic political factors in regulating the economic situation in Ukraine are determined.
Keywords: вітчизняний бізнес; domestic business; нестабільність; instability