Інституційно-правова система забезпечення прав біженців в Україні - Босий, Вадим Петрович (My University, 2015)
Проаналізовано систему та повноваження державних органів та органів місцевого самоврядування, що забезпечують права біженців в Україні, а також обґрунтовано пропозиції щодо вдосконалення їхньої діяльності. The system and powers of state bodies and local self-government bodies that ensure the rights of refugees in Ukraine are analyzed, and proposals for improving their activities are substantiated.
Keywords: державні органи; state bodies; права біженців; refugee rights; органи місцевого самоврядування; local self-government bodies